враження вiд Вкраiни сьогодн

Александр Ярошевский
Ми - люде звичайні, прості - Українці
Скажіть, вибачайте, якщо Ви знаєте: що із нами буде?
Чи вечором синім травою зеленою жовтим житом стиглим -
ми - велетнями, якими й є й були колись то - чи будемо жити?

байдужий світ очі примружить,
          весь роздум:
               кружочок чи хрест?:
а сенс?

13.6.13