Уже лето украинская версия...

Вересенна Твелвович
Вже літо...
Жевріють степи і тихо шумлять липи.
Вже літо...
Грають дітлахи, а в школі тихо-тихо.
Вже літо...
Проснулися джмелі і небо темно-синє.
Вже літо...
Підросли вже ми, дорослі ми від нині.
Вже літо...
Пахне теплим днем і треба працювати.
Вже літо...
Саме головне, що є ще мама й тато...