Ус х буть

Оксана Мельничук
Всіх їбуть,
І тебе теж…
Розслабся…
Техніку відчуй…
Відстеж…
Не квапся…
Торкнись до крайніх меж…
Терпінням затарся…
У позі постій,
Щоб зупинити,
Даний відстій,
Час біжить…
Потрібно це зупинити…
Обладунки собі створити…
І насилля це припинити…
Вийти з даних орбіт,
І дати відсіч
Жорстокий цей світ…
Не впадай в параліч,
І це не забудь…
Або тобі прийдеться
Когось їбанути,
Або тебе їбануть…