Тепер так мало...

Марта Кутна
Тепер так мало щирості у людях,
Проте, все більше злих думок й розчарувань,
Бажання щось покращити немає,
А зруйнувати-це тепер ось так.

Тепер так мало усмішок навколо,
Проте все більше непотрібних слів,
Справжні маски вже тепер відкриті,
Хто є друг,а хто лише вдає.

Тепер так мало слів і вчинків,
А так багато фальші у словах,
Ти кажеш правда,а тобі у відповідь,
Лише брехня,наклеп просто так.