ти така одна

Анатолий Гуменюк
Я кохаю лиш тебе
Знай ти сонечко моє
В моїх думках тільки ти
І це не понти

Тільки ти така одна
Не на вітер ці слова
Адже ти така чудова
Ніжна квіточко моя

Я дарую все тобі
Все що хочеш те й візьми
Тільки віру в мене
Прошу Збережи

Ти мов асберг в океані
Біля тебе я мов пяний
Покохав таку одну
Любов ніжную мою

Я так хочу щоб знала ти
Що про тебе мої сни
Що в образу я не дам
Я це знаю добре сам

Я дарую все тобі
Все що хочеш те й візьми
Тільки віру в мене
Прошу Збережи