Не шукай найкраще

Кристина Медина
Не шукай найкраще,
Знайди своє,
Бо чекання пропаще,
Воно псує.
ПошУки – то втома,
Жебратство і пил,
А кОли ти вдома,
Поїв та й запив.
Коли у дорозі –
Пізнай людей,
Стоючи на порозі
 Закритих дверей.
Коли на шляху ти,
Найкраща їда,
Не омари – кривети ,
А хліб та вода.
Коли ти в хворобі,
То май на увазі,
Що хтось є в утробі,
Хтось навіть в проказі,
Не нехтуй в допоміж,
Біжи, що є духу.
Івзутий, босоніж,
Бо сенс наш у руху.
Не лай, не сварись,
Пам’ятай: всі ми рівні.
Із горем зіткнись,
І волай, як ті півні.
Насолоду отримай в її простоті.
І серце тримай у красі й чистоті.
Зрозумій одне: не шукай найкраще!
Бо то не твоє! То чуже і пропаще.

14.06.13