Вперед

Чарли Ди
Крок вперед, два назад. Так треба.
Вчимося не зазіхати на чужий цейтнот.
Ще трохи назад і настане небо,
Багато содощів і пригод.

Ще трохи назад і твоя свобода
Вийде із кола чужих пісень.
Терпи. Попереду  насолода,
Велике щастя, самотній день.

Бузок з п`ятьма як є пелюстками,
Цвіт папороті у руках,
Шовкове дихання трав, тривалі
Ранкові співи в пташиних снах.

Ти просто відійди, назад.
Не говори, не думай, не торкай.
Твій власний шлях в уламках сірих лат
Веде в свободу, персональний рай.

Любому Джону