Вбивай мене нiжно

Наталия Демедчук
Вбивай мене ніжно.
Я гину у цих рядках.
Пускай кулеметні черги
Словами п’янкими у груди.

Вижити тут
Вірогідність дуже мала.
Як сильно люблю я
З тобою в думках тонути.

Цілуй мене палко.
Щоб попіл лишавсь на губах.
Тонкими пальцями мене
Розстрілюй по ключицях.

Я знаю напевно:
Ти згадуєш мене у снах,
Моє шукаєш
У чужих обличчях.