Згадай

Наталия Демедчук
Ти пам'ятаєш?
Ти мене ще пам'ятаєш?
Згадай хоч голос мій,
Молю тебе, прошу....
Ти знаєш,
Явно добре знаєш,
Твоє ім'я у серці я ношу.
Скажи мені...
Благаю, тільки правду...
Кохаєш вже когось?
Дай відповідь: Мене любив?
Не знаєш ти?
Я знаю: Це все марно...
Боюсь чогось
Зустріть того, хто душу вбив...