Мовчати

Эдуард Торжинский
Давай забудемо про жахливе
про те що тебе хвилює так
поринемо світлом у мрійливе
думками поринатимемо в снах

просто стій...хоча ні, просто подивись
відкрий свою душу
навкруги роздивись
скрізь багато зайвих слів
ти від них відділись
і просто відчуй те що я хотів

сидимо біля під'їзду двоє
в момент радості і мрії
відчуваємо стук сердець однакових
в передчутті ейфорії

що значить для нас просто промовчати
під погляд коханих очей засинати
слова лиш крихта, мовчання - сила
в мовчанні мудрість кмітлива