Я щаслива

Ева Антанович
Мить кохання - Божу мить, як свято
Я у серці хочу пронести.
І лише тоді мрії крилаті
Зможуть, як троянди зацвісти.

Я радію сонцю, що так світить,
А душа моя молитву промовля.
Я ЩАСЛИВА! Поруч мої діти,
Поруч ті, кого кохаю я!

12.05.2013 г.