Ти

Владислав Танцюра
Сьогодні мені снилася ти,
Така не земна, зачарована, ніжна,
Чому так багато болі причиняєш мені,
Невже безсердечна ти зовсім?
Очі твої, волосся, і губи,
Це все що потрібно для щастя мені.
Ти для мене єдина, одна,
Кохаю тебе більше життя.