спорт як воно е

Ярослав Комашко
кожен вечір я гуляю,
спортом класним я займаюсь.,
дівчата з нами теж гуляють,
і вечір з нами проводжають,

дівчата гарні та сумні,
життям поганим діляться своїм
а так нічого все в порядку,о шостій вечора починаем
робити фіз-зарядку..
штанги прес та відпочинок,
не п"емо не ходим в шинок,
добра музика і спорт,
 закликаемо народ.