Не край мен серця

Ксю Виноградова
не край мені серця. нехай порадіє,
нехай в моїх скронях ще осінь жевріє,
пьяніють нехай мої стомлені очі
від твого тепла прохолодної ночі..
я буду чекати. Так довго,як треба,
торкатись вустами землі твого неба..
Шукати між хмарами спраглу вологу...
і пити,і пити, і пити...потроху...