***

Ксю Виноградова
Цілуй мої п'яні вуста.
тримай мою ніжную руку.
Рахуй кожен ранок до ста,
І вибач мені за розлуку.
Ті пахощі твого тепла
Мені не забути ніколи.
Я тільки тобою жила!
Нехай занесуть в протоколи..
Страждає розлючений світ,
Ховає напружену втому.
Твоє невблаганне: "Привіт"
Мене повертає додому...
Я хочу тобі донести
Свої почуття на долоні.
Ти тільки,благаю,прости,
Що в тебе посивіли скроні...