Без тебе менi жити тиждень, два

Федик Юрий Михайлович
Без тебе мені жити – тиждень, два,
Помру в мовчанні наче риба в банці,
А почуттів засудженні слова,
Душа скарає мов ворожих бранців.

Засахариться ніжний мед пісень,
Журба обпалить душу до пустелі,
І серце, сумом страчена мішень,
Проллє в листки пастелі невеселі.

На плаху ляже буйна голова,
Немає сенсу в світі без кохання,
Без тебе мені жити – тиждень,два.
А далі помирати у мовчанні.