Родине тo native land

Сейран Малхасян
;;;;;;;;;;

;; ;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;
;; ;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;,
;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;,
;;;;;; ;; ;;;;;;; ;; ;;;...

;; ;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;
;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;,
;; ;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;
;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;..

;; ;;;;;;; ;; ;; ;;;;;
;;;;;;;;; ;;; ;; ;;;;,
;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;`
;;;;;;;;; ;;; ;; ;;;;...

;; ;;;;;; ;;;;; ;; ;;;,
;;;;;;;;;; ;;;; ;;; ;;;;;;;,
;; ;;;; ;; ;; ;; ;;;;
;;;;; ;;;;; ;;; ;;;; ;;;;;;..

;; ;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;,
;;; ;;;;;;;; ;;;; ;;;,
;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;
;;;;;;;;; ;;;;; ;;;:

;;;;; ;;, ;; ;;; ;;;;;;;
;;; ;;;;; ;; ;;;;;;;;,
;; ;;;;; ;;;; ;; ;;;;.
;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;:

;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;
;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;,
;; ;;;;;;;;; ;;; ;;; ;;;;
;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;:

;;;;;; ;;;;;';, ;;' ;;;;;;.
;;' ;;;;; ;;;;;;; ;;;`
;;;;; ;;; ;;; ;;;; ;; ;;;;;;
;; ;;'; ;;;;; ;; ;;'; ;; ;;;;;....

21.09.2000 ;. ;;;;;;;;;