Незнання

Владислав Танцюра
Замучене життя,
Незнання забиває у кут,
У вірші строки наївні,
Що на душі, як коти об стіну шкрибуть,
А задумувався ти, друже,
Бодай раз про життя,
Ніхто не зрозумів принципу,
За яким рухається Земля.