Ангеле, милий

Темная Лилия
Цього разу українською.

Почуття, які вбивають мене знову і знову.

Я все ще сподіваюсь на взаємність. І, мабуть, ніколи не перестану.

Моя душа і серце твої,
мій Ангеле.
_______________________________________________


Ангеле, милий, розкрий свої крила,
Віднеси до небес... Тобі ж це під силу!

Ангеле, любий, подаруй поцілунок!
Вустами торкнутись – солодкий дарунок…

Ти знай, що з тобою я майже безсмертна,
Забуваю про все. Так легко на серці.

***
На небі не можу я довго лишатись,
Нічого не вдієш – пора нам прощатись.

Душу свою для тебе залишу,
Тіло ж, що смертне, - земля заколише.