Та пiсня пахне тобою

Наталия Демедчук
А знаєш,
Та пісня пахне тобою...
У ній я досі
Відчуваю лиш тебе.
Коли вона грає -
Ти ніби десь поряд, зі мною...
Коли її чую -
Я уявляю тебе і себе.
Ти чуєш,
У нотах ніби зізнання,
А може...
Ридання, благання, чи щось таке.
Межуєш
Зі мною у слові "кохання".
А мабуть...
Вже ні, вже щось зовсім не те.