моменти життя

Анатолий Гуменюк
Бувають є такі моменти
Що хочеться кудись підти
І просто взяти все забути
Життя і новий світ найти

Видкривши очі весело проснутись
Сказати для мене це найкращий день
Потягнутися і просто усміхнутись
І все почати як чистий бюлетень

І просто треба вірити у себе
Забути біль ненависть і розлуку
І найти просто ту яку кохаєш
І запропонувати їй серце і руку

І вірити кохати веселитись
Будь сильним зміни своє життя
Роби приємно всім на радість людям
Пройди всі гори і перепливи моря

Нове життя це просто чудово
Це весело і приємно людям усім
Можливо буде і все поступово
Налагодиться все і тобі і їм