Влада руйнуе

Георгий Грищенко
Влада руйнує

У великому місті
Забагато проблем,
Влада наче на місці,
На вулкані живем.

Влада місто руйнує,
Нищить стару красу,
А народ хоч й бунтує
І пускає сльозу,

Та це владі до спини,
Вона гроші гребе
І знаходить  причини
Оправдати себе.

Через років за двадцять
Місто стане чужим,
Буде не відрізняться
Від Нью-Йорка ні чим.

Хіба розташуванням
На Дніпра берегах
І ще найменуванням,
Як прадавності знак.

Руйнувати красиве
Може тільки шлапак,
Хоч воно уже сиве,
Ти збудуй хоч би так.
17.06-13