Райдуга

Игорь Стожар
Горить наче мак,
У гарячих багрянцях,
На щічках дитини
Розквітлих рум'янцях,
Немов позолота
В весільних стрічках,
Краплин діамантів
У тихих струмках.

Зелена мов ліс,
Чи трава, що у лузі,
Як небо блакитне
На обрію смузі,
Зіркової сині
Бездонних морів,
Прозора і чиста,
Як спів солов'їв.

Казковим містком
Понад річку злетіла,
І небо фарбує
В метеликів крила.
Вдягнула його
У пістряте намисто,
І сонцем малює
Картину барвисту.


Послухайте звукову доріжку
http://www.youtube.com/watch?v=enTj3IE7DcY