Кохаю...

Ксения Швец 2
Я хочу бачити твою усмішку,
Торкатися губами твоїх уст.
Дивитися у очі ніжні,
Закохані в мою чарівну суть...

Ти дивишся на мене так неземно,
Ти бачиш у мені янгола зміст.
Доземна.. Не для тебе я доземна,
Ти мене підіймаєш десь у вись...

З тобою я окрилена коханням,
До Місяця я можу долетіть.
Блаженне відчуття бажання,
З тобою разом в небо улетіть...

Шукати щастя, радості, відради,
На все життя, не на єдину мить.
З тобою це робити тільки рада,
Бо ангел я лиш у Раю...

Подякую за Рай і за кохання,
Дарунок твій прийму на все життя...
Я так втомилась від страждання...
Пробач, але кохаю тебе я...