М й коханий повернеться

Анонимка Неизвестная
Мій коханий повернеться,
Щось там зробить - і прийде.
Як не прийде - дасть мні Боже
Дасть мні щастя, і мені.
Так, я дура безсоромна,
Ти прости мене, прости.
Не проста я - кажеш, Боже!
Дай мені той простоти!
Дай кохання, дай людину
Славну, милу, дорогу
Щоб і я любила, Боже
Дай Ти щастя і мені.
Милий мій не повернеться
Бог мой - він мене прогнав.
Слава Богу - говорю я
Вірю - все буде гаразд.

Бондаренко Валерия
июнь 2006
Луганск