Не наша осiнь

Наталия Демедчук
Це буде найкраща осінь...
Ти йтимеш, закутавшись в теплий светр.
Погода ніби то й вітру просить...
А уявляш вересень в думках поета?
Це буде холодна осінь...
На дворі пахнутиме свіжістю й дощем.
Хтось квартир не полишить зовсім...
А хтось про "неї" напише сотні поем.
Це буде мінлива осінь...
Мінятметься погода й чиїсь долі.
Для когось буде пора падінь...
А комусь може й щастя доволі.
Це буде щаслива осінь...
А для когось може й прекрасна.
Хтось у долі ще більшого просить,
А в мене бажання поволі гаснуть.
Це буде не наша осінь...
Та чи потрібна взагалі вона  нам?
Тебе грітимуть образи  героїнь,
А я побуду з собою  сам на сам.