Спасибi Вам...

Александр Бирзула
Спасибі Вам! За Ваше слово
Воно лікує сум душі
Відволікає і гартує...
Та надихає на вірші

Писати буду, як без цього
Попавсь на риму та слова
Я жити вже не зможу, слово,
Такий як був, мене нема