Я люблю

Мариана Вишневская
Я люблю…
І потоку цього не спинити.
І емоцій струмок, вже спустивсь
Між горами униз.
Я люблю…
І завжди тебе буду любити,
І любов моя рветься
І прагне злетіти у вись.
Я люблю…
Так, неначе я вперше любила
Наче знала завжди,
Наче завжди ти жив у мені.
Я люблю…
І любов ця дає мені крила.
Я люблю…
І любов ця остання в житті!