Смалю цигарки у душi

Ирина Росстикс
В душі смалю цигарки одна за одною...
Все в пам'яті... Все це минуле зі мною.
Чекаю. Люблю. Сподіваюсь на краще.
Хоча й не повернеться все це нізащо...

Обернена дія.. веселощів просить...
                дуріє душа.
І мило лоскоче травичка за п'яти...
З тобою завше хотілося не поспішать...
              на тебе хотілося завжди чекати...

З тобою бажалося тільки кохати...

Душа моя смалить одну за о'дною.
Не смутно'ю, ...тихою,
                журбою кайфовою...