Наркотик

Мисс Деменция
Мені подобається дивитись, як я ріжу твоє тіло
І звідти йде кров. Така гаряча...Такая пекуча...
І мені вже здається, що я маю крила!
Такі чорні... Такі блискучі...
Моя наснага зростає і з кожним рухом
Стаю все більше і все стрімкіше
Злим демоном, близьким мені по духу
І хочу більше...Я хочу більше.
Вірватись у твої сопливі таємні мрії
І розчавити їх в пориві нелюбові,
Щоб не було ні віри, ні надії,
Щоб помирав і знав ти, що то доля...
Ось я підходжу зі сміхом і бажанням.
Останній приголомшующий дотик.
Схиляюся над тілом бездиханним
І п`ю я кров останню, як наркотик.