***

Иван Зайков
пра надзею нашага біятлону
і простага хлопца Антона

ён казаў табе: я закаханы
збіраўся ўстаць на калені
а ты марыла пра Целяханы
і пра новы швэдар з аленямі

набіваў ён твае кішэні
падарункамі і цукеркамі
а ты бачыла толькі мішэні
і малы глобус пад феерверкамі


ты цяпер каралева чыста
а ён бачыць цябе з экрана
ня улюбляйцеся ў біятланістак
гэта самая сумная драма