Я люблю св танков сть прозору

Нина Христенко 2
Я люблю світанковість прозору,
Що до праці народжує день,
І неясність вечірнього зору,
І веселку нічних пісень.

І душа із тягарю воскресне
З німих роздумів,  кривди життя.
На це зірок  яскравість помпезна
Намовля.