твiй погляд медовий...

Мэри Эннн
твій погляд медовий...
               бурштинові очі...
долоні...
          так бережно й ніжно,
                мов шовк...
не брав, як корсар,
                запитував :*хочеш?*
і я не змогла
                відступити й на крок.
і ти дарував
             перлини...
стихії
твої ворожили
                всю ніч надо мнов...
мене одкривав,
                учив і учився,
звільняв і в полон брав,
                і знову... і знов
твій погляд медовий..
                долоні, цілунки
в безпам*ять несуть
                і щастя ріка
мене поглинає...
*ти хочеш?*
*я хочу...*
і знов
       огортає нас
ніжність
         п*янка...