Дякую

Коулл
Цвітуть вишні у саду
Під травневий зорепад.
Думав, що  тебе знайду
Двадцять літ назад.

В чистому коханні
Я вбачав життя.
Ти ж мої зізнання
Винесла в сміття.

Все це промайнуло –
З ними й ти сама ;
Жалю  за минулим
Вже давно нема…

Де  тебе зустріти ?
Де тебе знайти ?
Ні, не порадіти :
" Дякую " – й піти.