Знакомые Лица

Аллан Гурченко
"Знайомі Обличчя"(на украинском языке)

...Ми бачимо їх тільки на купюрах.
(От врем'ячко зрадливеє прийшло!)
На зміну однієї гранд-структури
велике сонце бізнесу зійшло!

Нова структура - вельми величезна:
незліченная кількість "net"-мереж
...і у реалі - торг-мереж - помпезно!
Лише як поруч них, - моргай та стеж.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .
...Обличчя їх знайомі дуже добре. -
А твори їх - не знаємо! - на жаль.
Не треба сміху. Скиглить наше горе(!)
під механічний на "ТіVі" рояль.

"Сковороду" розмінює "Кобзар"...
І "Українка" поряд них блукає...
Вони не пахнуть; кожен їх шукає,
як найсвітліший прижиттєвий дар.

Але ж не Твір шукають, - спець-папір!
І чим його багато, тим і краще.
Та не Країні, а валізі - "важче".
В Країні - сни про безкоштовний сир.

О, ви! - багаті та лихі часи!
І Ви! - мадам Мораль - як та погода.
Коли ж скінчиться злая ця негода?!!
Так Переможе Ренесанс Краси!

Так Переможе Слово(!) Кобзаря, -
не лише молоде Його обличчя.
Так Зійде в Небі ІСТИНИ Зоря!..
(Мені наїв - набрид ...та трохи - личить).
20.06.2013