Вистава

Стихи Юрия Меняйло
Дощ розпуку не змиє
все полишить як є:
є
надія.

Чорний птах бовваніє
квака гучний дієз

надія.)

Аж у розкошах дії
тужить пані Сольвейг.

надія?"

Її Пер скаженіє,
Б'є у груди їй б'є:

надія!"

Хтось із того радіє
і до каси стає:
є
надія...

Спить і жалібно ниє
снить швейцар у фойє.

надія.)

Скоро вбивці зариють
панно, тіло твоє -
є
надія.