Cold-blooded

Максим Дороговцев
Voices taken to Heart,
I’m a Spirit, but flooded
Of gossips cut me apart,
Last draw made me cold-blooded.

Phrases had got into Orbit
Me had become even nobody:
Filthy Intelligence, mind also sordid,
But last draw made me cold-blooded.

What’s making havoc in veins?
Could people do it like hobbies?
Slimness of Soul won’t playing games,
Last draw has made me cold-blooded.