Молитва за майбутне

Сергей Ивончик
І куди не гляну я,скрізь все переверчене
Прилітає з вирію,з Заходу до юного
В мозку не обмежене,липне все до образу
Гине моя рідная,Батьківщина милая
      Молодь моя юная,продовж справу прадідів
      Стань морально твердою,і фізично сильною
      Не губи ти розуму,не тікай від правди ти
      Не влізай у келихи пива вітчизняного
Не тікай від труднощів,України-матінки
Батьківщини рідної на шмаття роздертої
Захистити правдою,працею відвертою
Це прохання НАШОЇ України вільної.