My skyfall

Дарья Пасечник
Відпочинь у чужій світлині
Підглядай за чужим онлайном
Хтось щасливий, хтось буде крайнім
Я спіткала життя вже нині.

Задивляюсь у чайне небо –
Кожне око – то сонце й місяць
Як спіткала – нехай повісять.
Хтось казав «Так тобі і треба».

Зупиняйся вдивлятись в простір
Розлягайся під небосхилом
Я любов’ю напну вітрила
Так буває, коли не просять.

Відпочинь у чужій світлині
А я стану маленьким Богом
Не витримуючи облогу,
Я спіткаю любов вже нині.

by Daria Pasichnyk
20/06/2013