Кулiнар

Александр Бирзула
Я люблю вареники, з вишнею, та сиром,
Запивати,куштувати… буду їх з кефіром.
Запашні та з медом, цукром та вершками
Я люблю вареники, що зліпила мама.
 

Ніжно в роті тануть, поспішають в шлунок,
Я давно поставив,якісний ґатунок.
Все що маю їсти, сам я наліплю.
Де знайти каструлю? Наліпив стою.


Та немає щастя,ну ніяк мені,
Я зліпив  вареник, а каструля: «Ні
Я не подолаю,дивний вироб твій,
Розділи вареник на чотири дні.
 

Дуже він великий,все в себе вмістив
Де ти бачив вироб, кілограма три?»
Та вже постарався, я себе люблю,
Вже ліплю вареник розміром як ти.