Далек громи

Александра Жукова Головаш
Ой женуть далекі громи
Із лану додому…
Готувати вечероньки
Та й нема нікому (двічі)

Нащо мені тії лани,
Нащо колосяться –
Не стріча мене кохана
І немає щастя (двічі)

Нащо мені тії лани,
Нащо я труджуся –
Невже собі одинаком
Довік залишуся (двічі)

Невже доля забарилась,
Невже заблукала –
Де кохана моя мила,
З ким ти повінчалась? (двічі)

Ой женуть далекі громи
Та ще й громовиці –
Нема долі,нема щастя,
Ні з ким одружиться…

Ой женуть далекі громи
Із лану додому –
Ой як тяжко на стежині
Бідаку одному (двічі)