гра в життя

Хриха Ру
Це все жорстока гра,
тут немає ходу назад,
у неї тільки два гравця,
ТИ і Я, це наш парад.

Я ревную?ну так,не заперечую,
ти почався з грою не зовсім безпечною.
Ця гра для когось закінчиться плачевно,
та тут програєш ти. Я впевнена.

Я тут два варіанти для тебе,
потрібна Я або в запасі.
Або я одна, або мені тебе не треба,
та тут програєш ти. Я впевнена.

Для когось була лялькою,
якою завжди грали.
Мене не цінували,
не любили, не благали.

Тепер настав мій час, крихітко,
почати забувати, життя ламати
та серце розбивати,
покористувалась і прощавай, до побачення.

Я живу чудово, я живу вам на зло
На лиці - завжди посмішка,
здаватись?хаха, ще чого.
я - переможець, всім на зло.