Вона - для тебе

Хриха Ру
В цих рядках - її ніжність,
в її очах - твоє життя,
вона - твоя вічність.
В її обіймах - твого серця биття.

Вона саме та дівчинка,
що підкаже правильне рішення,
вона єдина твоя альфа-частинка,
вона - твоє вдосконалення.

Вона з тобою - бездоганність,
вона з тобою - щирість.
Можливо це така банальність,
та саме з нею ти зустрінеш старість.

Вона не одна з тих інших,
тих що зроблять все заради грошей.
Вона за справжні почуття, між іншим,
вона обожнює дітей.

Вона - твій страх.
Ти дозволяєш собі забагато,
легко довести до сліз,
та вона пробачає, боїться втрати.