Бурштин

Орами Незаг
Ми з тобой почали обiйматись,
Я не бачу для того заваг.
Як могло таке диво статись?
Чи це просто життя мого "баг"?

Ми почали з тобою любити.
i вiдкрився для мене шлях.
Той, яким я хотiв би прожити
Наче крилами вдягненний птах.

Ти моя незбагненна доля.
Я сумую, коли один.
Стiльки болю, в минулому, болю.
Час його перевтiлив в бурштин

(укр.)