Донецькi - ще страшнiше москалiв... суржик

Алёна Костина
ДонецькiЄ страшнiше москалiв!
- Диви! У них ранiше cонце сходе!
У нас дощара геть усе залив,
Вони гуляють, бо у них – погода.

-А ти в Донецьку був?
-А як… Бував!
Враждебно все, зiзнаюсь откровенно,
Я там на площi розочку зiрвав,
Вона ж менi колючку прямо в вену

Життя у них, скажу, не те шо тут!
Шоб я так жив...? Одна сплошная мука!
" Сходити" пiд ялинку не дадуть
Як тiльки сядеш - заберуть пiд руки.

ДонецькiЄ страшнiше москалiв!
Ще сплять, а я хапаюся за серце.
Чого розсiвся, куме, ще б налив!
Нехай iм хоч не вовремя гикнеться!