Шал нiчних думок

Прокопенко Юрий
Шал нічних думок і всі про тебе,
Кожен подих, крок, немов потреба.
Линути крізь протиріччя знову,
Наче розкривати долі змову.
Ходять попід небом сновидіння,
Все чекають поштовх з нетерпінням,
Вибух фарб з відтінком золотавим,
Щоб стрибали змішані октави.
Шал нічних думок будує терем,
Прагнуть там лишитися химери.
Гонить їх непосидючий стражник
Та вони настирливо відважні.
Тінню прошмигнула й ніч відверта
До забутих слів давно затертих.
Схожих на потрісканий клинопис,
Вже й не розгадати їхній обрис.
Стрімко хтивість одягла кайдани
І клеймить бездушно піктограми.
В них помітні сцени еротичні,
Що породжують жагу тантричну.
Далі ця пропасниця зникає,
Мов гадюка, десь між пеклом й раєм.
З прірви вражень маревом озветься,
Змучене до божевілля серце…

12:26, 21.06.2013 рік.

Зображення: http://wewomen.com.ua