Мы тут з Василий тайну открыв ли й,

Васыль Брыль-Кобзар
Шо е на свиты
Дыво дэ в Личбы й.

Так оно ж цвыр каль
Там от да здеся.
Да й во й прынцэся
СА И процэська сь.

А НасТоЯщэ дэ ж бо ж бильш шчаСце й,
Ек оно сцеты
Всем жыдк на сцены зь.

Ну, во бы здесь бык
На энтой ленци зь.

Ну, то во натэ: Сонца Сто Янь Е?
Чы-то но жытко
Звисылось с плит там?

А вы б щыталы щэ що? Едва ли ж.
Ну, от злоЖит Тэ:
Данэ чы Биг вжэ й.

22, шистка, 2 з 0 да штыры й.
Шо То за Дыво?
Ныц. Ныкрасиво
В Сивого Цигра
Грат ВобРакЖинка й.

Ну, то вот Симка справа. А злива й
Нет ны й ЧытВирка ль,
Бы й булка ф ГийТлер П?

Эх, вытэ диты! Дэ ж бо ж бандиты
СпольЗольВаль Цыхры й,
Бы ж в Библий жыдка ж.

Раху й до й Кети й равно чы 10. Ны ж ОдинНадЦыть
ДемМонНый фсталы й
Да й забывалы
Вас усих, падлый.

Бо ек Чытвирка да ны й СойКирка вш,
То, ой, Симёрка
Ввальць синав моцных!

А С ПрозерПинко ты поговорыш
Нащот морковкы й.
Пина Ж Днипро вам.

А вот Дракона ф Штыр с Сем не й в Котар Ж.
Ах вытэ сопли!
Шыя да косты.