Ти мрiянь кришталевих свiтло

Татьяна Фролова Донбасс Россия
Ти мріянь кришталевих світло,
Але ти поруч ти реальний
Мені потрібний, як повітря,
Поривчастий, яскравий, спраглий.

Щодня благословляю долю,
Ту, що тебе подарувала
Щоб навтішатися тобою
Сторічного життя замало.