Крымскотатарская свадебная

Хатидже Къырымлы
Сайгъылы джемаат!
Бир дакъкъа дикъкъат!
Бу гузель акъшамда,
Сыджакъ яз башында
Эки яш тапышты,
Севишти, къавушты.
Олды яш къоранта,
Оларгъа бакъкъанда,
Ашыкъ гузеллигини,
Бахтыны, частыны,
Халкъ урьметини,
Ишлерде къысметни
Тилемек истейикъ,
Къыз ве огълан беклейик