Бабине лiто

Алла Любарец
    Невже так  буває ?
  Так ! Щастя доводить,
  Терпляче чекаєш -
  Кохання знаходить.

   Натхнення та щирiсть -
  Це бабине лiто ,
  Життя розквiтає,
  Бо серце вiдкрито.

   Блищить павутиння
  Яскраво та нiжно .
  Вбрання на деревах,
  Величне ,- затишно...

   I любо почути ,
  Що все так чудово!
  Всмiхається сонце
  До осенi знову.

   Пiд куполом неба
  Блакитна надiя .
  Чарiвне бажання
  Та здiйснена мрiя.